Gelimiteerde oplage

Onze posters worden gemaakt in samenspraak met de kunstenaar.  Vaak worden de prints ook ondertekend door de kunstenaar en wordt er in een beperkte oplage gedrukt. Hierdoor zijn letterpress posters authentieke werken op zich en worden om deze reden ook verzameld door kunstliefhebbers.

Papiersoorten

Wij gebruiken uitsluitend de mooiste en beste papiersoorten. Papier wat gemaakt is van katoenvezels, dat is zacht en daarom heel geschikt voor letterpress, het geeft een zeer scherpe en diepe indruk. Naast katoenpapier zijn er nog diverse andere papier soorten die we in huis hebben. Zoek je iets specifieks? Laat het ons weten.

Kleur(en)

Onze posters worden gemaakt met clichés (ook wel drukplaten genoemd). Hierdoor zijn wij in staat digitale designs te vertalen naar onze ambachtelijke drukpers. Voor iedere kleur is een aparte drukplaat nodig en kunnen we bijna elke kleur voor jou opdracht mengen, dat doen we op de ouderwetse manier, met de hand en op het oog.

Eindresultaat

Om het geheel in stijl af te maken leveren wij bij onze samenwerkingen een heus certificaat wat met de hand geschreven is en voorzien is van een uniek nummer. Als je bij ons een set posters laat drukken zou dit een mooi iets zijn om het geheel af te maken en word elke print voorzien van een heus certificaat van echtheid.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen Laat het ons weten, dan kijken we samen naar een oplossing die binnen jou budget en onze planning past.

Contact